PÆDAGOGIK som viden og handling

Reduced price!
Vis stort billede
PÆDAGOGIK som viden og handling

319,20 kr

-20%

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog giver læseren et solidt samfundsrelateret og teoretisk fundament for at forstå pædagogikken i en kompetencestyret pædagoguddannelse og i pædagogisk arbejde i praksis. Med afsæt i den kritiske pædagogik præsenterer forfatterne en række uomgængelige aspekter af den pædagogiske grundfaglighed: pædagogiske teorier, paradigmer og dannelsesidealer i historisk perspektiv, filosofi og etik, krop og rum, digitale udfordringer, sundhed, miljø og natur, interkulturelle og globale perspektiver samt politiske og organisatoriske rammer.

Bogen bidrager med sin samfundskritiske nerve til at kvalificere de pædagogiske handlinger i praksis og til udvikling af en refleksionskompetence i forhold til udvikling af pædagogisk praksis.

PÆDAGOGIK som viden og handling henvender sig primært til studerende på pædagoguddannelsen, men også til andre pædagogiske professionsuddannelser, diplomuddannelser og pædagogiske studieområder ved universiteterne.

Bogen er skrevet af forskere og undervisere, der her sætter hver deres specifikke faglighed i relation til kritisk pædagogik:

Frede Nielsen Carstens, Søren K. Lauridsen, Merete Wiberg, Kim Rasmussen, Karen Wistoft, Morten Ejrnæs, Lotte Nyboe, Kirsten Elisa Petersen og Niels Rosendal Jensen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren K. Lauridsen / Frede N. Carstens
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 752 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2014
Oplagsdato: 27 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711371572

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk