Nationale test og anden evaluering af elevens læsning

Vis stort billede
Nationale test og anden evaluering af elevens læsning

360,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Nationale test og anden evaluering af elevens læsning

Denne bog har fokus på evaluering af læsning - både ved brug af de nationale test, men også ved brug af andre metoder. Bogen giver et overblik over, hvordan forskellige læsefærdigheder kan måles og evalueres, og et indblik i, hvad de obligatoriske nationale test tester - og hvad de ikke tester. På den måde klæder bogen læreren på til tolkning af testresultaterne og bidrager samtidig til kvalificering af evaluering af de dele af læsningen, som ikke kan evalueres ved hjælp af de nationale test.
Testenes effekt på undervisningen er helt afhængig af lærernes forudsætninger for at forstå og tolke testene. Testresultaterne kan bruges til at kvalificere evalueringen af elevernes udbytte af undervisningen i læsning. Men de kan ikke stå alene. Testresultaterne skal læses og forstås i sammenhæng med resultater fra andre evalueringsformer og den enkelte lærers viden om sin klasse - fagligt, socialt og personligt.
Bogen er en håndsrækning til dansklærere, læsevejledere og speciallærere, men kan også bruges på læreruddannelsen og i efter- og videreuddannelsen af lærere.
Lis Pøhlerog Søren Aksel Sørensenhar begge arbejdet mange år med danskfaget i folkeskolen og er begge tilknyttet udviklingen af de nationale test i dansk, læsning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lis Pøhler / Søren Aksel Sørensen
Sideantal: 189
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 14 Oct 2010
Oplagsdato: 14 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815152

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Nationale test og anden evaluering af elevens læsning Dafolo