Nat i min have

Vis stort billede Tilføj
Nat i min have

89,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Drømmebilleder og sprogmusik til læsestart
”Nat i min have” er en lille poesitekst om de forunderlige ting, der – måske - kan ske i en have ved nattetide. Teksten består af 99% lydrette/lydnære en- og tostavelsesord (85 ord i alt) og er tilrettelagt til begynderlæsning omkring 1. klasse.
I bogen er der endvidere arbejdet med rytme og rim/bogstavrim, så læseren kan få en begyndende fornemmelse for sprogets musiske dimension. Læsningen understøttes af fine og ”drømmende” illustrationer tegnet af Ann Dahl Kjelgaard.
”Nat i min have” er den fjerde udgivelse i Forlaget BLÆS' letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE.
Om læsesystemet: Serien henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. – 3. klasse). BLÆSEBØGERNE er delt op i fem læsetrin og bygger på modvinds- og medvindsfaktorer, som det kendes fra DANLÆS-undersøgelsen. Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst.
”Nat i min have” ligger på læsetrin 2 (”BLÆS OP”). Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal (6), lix-tal (6) og informationer om ordstoffet.
Niveau: BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på.
Udgivelsesdato : 31. marts 2015
For yderligere oplysninger kontakt venligst: Forlaget BLÆS, tlf. 42 60 44 30 eller: Camilla Bjørn (redaktør/partner): camilla@forlagetblaes.dk Sine Norsahl (redaktør/partner): sine@forlagetblaes.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Bjørn / Sine Norsahl
Sideantal: 24
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 500
Udgave: 1
Illustreret af: Ann Dahl Kjelgaard
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 2 mm
Udgivelsesdato: 30 Mar 2015
Oplagsdato: 30 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688371

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk