Multikulturalismens fælder - Mørklægning og moralisme i medier, forskning og politik

Vis stort billede Tilføj
Multikulturalismens fælder - Mørklægning og moralisme i medier, forskning og politik

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Udgangspunktet for denne bog er, at kulturel forskellighed kan være berigende, hvis der er politisk vilje til at skabe demokratiske rammer for, hvordan folk med forskellige og konfliktende værdier kan leve sammen. Men i Danmark såvel som i Sverige har multikulturalisme i vidt omfang dannet rammen for det politiske establishment, medierne og venstrefløjens bortforklaring af problemer.

Bogen bidrager til et opgør med den berøringsangst, der har præget myndigheder og debattører. Den er en kritik af de måder, multikulturalisme har udviklet sig på i de to lande, hvilket truer den demokratiske kultur og den individuelle frihed. Fokus er rettet mod den politiske korrektheds konformitet og moralisering, der fortrænger politisk uenighed.

Bogens 15 forfattere kredser om problemstillinger relateret til kultur. Nogle ser på ytringsfrihed og racisme, der er forbundet med diskussioner om tolerance, censur og selvcensur. Andre handler om mediernes filtrering af fakta. Atter andre ser på de forudindtagne holdninger, man støder på i forskning såvel som i offentlig debat i navn af anti-racisme.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 633 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 26 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759324950

Sprog

Dansk

Multikulturalismens fælder - Mørklægning og moralisme i medier, forskning og politik Samfundslitteratur