Mobning - et socialt fænomen eller et individuelt problem?

Vis stort billede
Mobning - et socialt fænomen eller et individuelt problem?

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mobning – et socialt fænomen eller et individuelt problem?sætter fokus på, at mobning bliver til gennem sociale processer og foregår mellem mennesker. Ønsker man at gøre en indsats mod mobning, må man altså sætte ind i en større social sammenhæng.
Bogen giver inspiration og idégrundlag til at komme i gang med antimobbearbejdet på en konstruktiv måde. Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor heller ikke to ens fagvoksne, klasser eller børnegrupper. Mobning er et komplekst fænomen, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad man tyr til, når man ønsker at gøre noget ved mobning.
Mobning – et socialt fænomen eller et individuelt problem?kobler den nyeste forskning inden for mobning til den eksisterende praksis. Den tilbyder dermed grundlæggende viden om mobning som et socialt og relationelt fænomen med fokus på de mange forskellige aktører i mobningen og gode idéer til, hvad man mere konkret kan gøre for at forebygge og ikke mindst bekæmpe mobning. Dette kan kun gøres ved en øget refleksion hos henholdsvis elever, lærere, pædagoger og forældre. Desuden præsenteres en række konkrete idéer til, hvorledes man kan tage fat og organisere arbejdet med antimobbestrategier på den enkelte skole.
Ditte Dalum Christoffersenog Kit Stender Petersener begge pædagoger, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og ph.d.-stipendiater ved Psykologi og Uddannelsesforskning på RUC.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kit Stender Petersen / Ditte Dalum Christoffersen
Sideantal: 125
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Tobias m.fl.
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 26 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815800

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Mobning - et socialt fænomen eller et individuelt problem? Dafolo