Mit land er Bhutan - Tordendragens land

Vis stort billede
Mit land er Bhutan - Tordendragens land

232,81 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Mit land er Bhutan. Tordendragens land. På nationalflaget svæver en drage. De to farver på flaget symboliserer Bhutans ledere: En gul for den politiske del og en orange for Bhutans religion. Bhutan ligger i Himalaya-bjergene med Tibet mod nord og Indien mod syd. Bhutans største religion er buddhisme. Bhutan er et smukt, vidunderligt land."
Ordene kommer fra Sonam Deki, som går i skole i Bhutan. Hun er et af mange børn, som fortæller om sit liv og land i den rigt illustrerede og letlæselige bog Mit land er Bhutan. Helt præcis har 80 børn fra skoler rundt om i Bhutan skrevet 250 historier og taget 5.000 fotos af deres familier, venner og hverdag - og et udvalg af deres mange tekster og fotos indgår i bogen. Udgivet med støtte fra Danida. Mit land er Bhutan er en bog om børn i et land langt fra Danmark, fortalt af Bhutans børn til børn i Danmark.
Den tilhørende lærervejledninggiver forslag til aktiviteter i natur/teknik, dansk og kristendomskundskab. Findes som pdf-fil (gratis til download og print) via link på forlagets hjemmeside. Et supplerende billedgalleri med flere fotos af børn og unge fra Bhutan er under opbygning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Venø Thesbjerg
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Geografforlaget
Bredde: 229 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 336 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 2008
Oplagsdato: 31 Dec 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777025365

Sprog

Dansk

Mit land er Bhutan - Tordendragens land Geografforlaget