Mit land er Bhutan - Tordendragens land

Mit land er Bhutan - Tordendragens land Forstør

232,81 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Mit land er Bhutan. Tordendragens land. På nationalflaget svæver en drage. De to farver på flaget symboliserer Bhutans ledere: En gul for den politiske del og en orange for Bhutans religion. Bhutan ligger i Himalaya-bjergene med Tibet mod nord og Indien mod syd. Bhutans største religion er buddhisme. Bhutan er et smukt, vidunderligt land."
Ordene kommer fra Sonam Deki, som går i skole i Bhutan. Hun er et af mange børn, som fortæller om sit liv og land i den rigt illustrerede og letlæselige bog Mit land er Bhutan. Helt præcis har 80 børn fra skoler rundt om i Bhutan skrevet 250 historier og taget 5.000 fotos af deres familier, venner og hverdag - og et udvalg af deres mange tekster og fotos indgår i bogen. Udgivet med støtte fra Danida. Mit land er Bhutan er en bog om børn i et land langt fra Danmark, fortalt af Bhutans børn til børn i Danmark.
Den tilhørende lærervejledninggiver forslag til aktiviteter i natur/teknik, dansk og kristendomskundskab. Findes som pdf-fil (gratis til download og print) via link på forlagets hjemmeside. Et supplerende billedgalleri med flere fotos af børn og unge fra Bhutan er under opbygning.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Marie Venø Thesbjerg
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Geografforlaget
Bredde: 229 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 336 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 2008
Oplagsdato: 31 Dec 2008
Varefakta
Reference

b-9788777025365

Sprog

Dansk

Mit land er Bhutan - Tordendragens land Geografforlaget