Mit hus er en bus

Vis stort billede
Mit hus er en bus

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sjov, satirisk læs-selv-bog


”Mit hus er en bus” er humoristisk begynderlæsning for den helt nystartede læser, som skal i gang med sin første bog. De skøre og skægge illustrationer i bogen er tegnet af den kendte satiretegner Bo Secher, som blandt meget andet producerer illustrationer til danske dagblade, aviser, reklamer og bøger.

”Mit hus er en bus” handler om en dreng og hans skøre familie, som bor i en gul bus. Hans hund har lus, hans far er sær og moren sur. Med til forsamlingen hører en gal nabo, en kanin som er et svin og den fede ged. Men midt i alle de underlige, skøre og humørsyge familiemedlemmer har drengen sin lille, fine flue, som er sød. Et lille lys i mørket.

Om læsesystemet:

”Mit hus er en bus” er den anden udgivelse i Forlaget Blæs’ letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE. Serien henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. – 3. klasse). BLÆSEBØGERNE er delt op i fem læsetrin og bygger på modvinds- og medvindsfaktorer, som det kendes fra DANLÆS-undersøgelsen. Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst. ”Mit hus er en bus” ligger på læsetrin 2 (”BLÆS OP”). Bogens tekst er bygget op af helt korte sætninger med en enkel sætningsstruktur og mange gentagelser. Der er brugt lydrette og lydnære en- og tostavelsesord samt hyppigt optrædende funktionsord, som skaber en høj grad af genkendelse. Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet.

Niveau:

BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på.

Læs mere på www.forlagetblæs.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Bjørn / Sine Norsahl
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Bo Secher
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 5 mm
Udgivelsesdato: 04 Dec 2014
Oplagsdato: 04 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688340

Sprog

Dansk