Min ABC – Livet på landet

Vis stort billede
Min ABC – Livet på landet

245,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Min ABC – Livet på landetpræsenterer gårdens dyr og er med, når landmanden pløjer, sår og høster. Læseren kommer med ind i en traktor, hilser på en dyrlæge, er med på dyrskue og hører, hvordan planter og dyr bliver til mad.
Denne ABC-bog er en del af serien Min ABC , der tager de 4-8-årige ved hånden gennem alfabetets bogstaver fra A til Å. I hver af seriens bøger kan børnene udvide deres kendskab til forskellige faglige emner – danske dyr, dansk natur, livet i byen og livet på landet – samtidig med, at de træner deres bogstavs- og læseforståelse.
Bøgerne er tilrettelagt, så de kan læses op for de mindste og læses af de ældste. Serien er rettet mod målgruppen af førskole- og indskolingsbørn.
Som supplerende læsepædagogisk redskab er der til serien nyproduceret 4 x 29 små ABC-film, som bogstav for bogstav kan opleves i forbindelse med læsning af bøgerne. Adgangen til filmene er gratis. Bøger og film giver mulighed for at samtale om bogstaver og emner ud fra fælles læse-, lytte- og kigge-oplevelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Boye Holt
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Søren Kirkemann
Originaltitel: Min ABC – Dyr i Danmark
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Vaerkstadt
Bredde: 218 mm
Højde: 304 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 611 g
Serie: Min ABC
Udgivelsesdato: 09 Oct 2014
Oplagsdato: 09 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792774071

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk