Min ABC – Dyr i Danmark

Vis stort billede
Min ABC – Dyr i Danmark

245,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
I Min ABC – Dyr i Danmark vil børnene møde kendte og mindre kendte dyr fra den danske natur. Store farvefotos viser, hvordan dyrene ser ud, og små tekster fortæller om de enkelte dyr. Side for side kommer bogen omkring dyr, der lever i skoven, på marken, i havet eller midt i byen.
Denne ABC-bog er en del af serien Min ABC, der tager de 4-8-årige ved hånden gennem alfabetets bogstaver fra A til Å. I hver af seriens bøger kan børnene udvide deres kendskab til forskellige faglige emner – danske dyr, dansk natur, livet i byen og livet på landet – samtidig med, at de træner deres bogstavs- og læseforståelse.
Bøgerne er tilrettelagt, så de kan læses op for de mindste og læses af de ældste. Serien er rettet mod målgruppen af førskole- og indskolingsbørn.
Som supplerende læsepædagogisk redskab er der til serien nyproduceret 4 x 29 små ABC-film, som bogstav for bogstav kan opleves i forbindelse med læsning af bøgerne. Adgangen til filmene er gratis. Bøger og film giver mulighed for at samtale om bogstaver og emner ud fra fælles læse-, lytte- og kigge-oplevelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Boye Holt
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Søren Kirkemann
Originaltitel: Min ABC – Dyr i Danmark
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Vaerkstadt
Bredde: 218 mm
Højde: 304 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 605 g
Serie: Min ABC
Udgivelsesdato: 09 Oct 2014
Oplagsdato: 09 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792774040

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk