Mikrobiologi - fødevarer, hygiejne, genteknologi

Vis stort billede
Mikrobiologi - fødevarer, hygiejne, genteknologi

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog gennemgår den grundlæggende mikrobiologi med særlig fokus på de tre fagområder: Fødevarer, hygiejne og genteknologi.
Bogen giver en god forståelse af de forskellige celle typer og deres funktion, arvematerialet, mikroorganismerne og deres vækst samt den systematiske bakteriologi. Desuden beskrives svampe, virus, protozoer, alger og parasitter. Et kapitel behandler mikroorganismer hos mennesker og dyr. Genteknologiens vigtigste principper beskrives, og der er kapitler om fødevareproduktion, fødevare konservering, fermentering og produktions hygiejne. Der afsluttes med praktiske laboratorieøvelser samt ordforklaringer.
Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er desuden forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan benyttes som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som de studerende kan arbejde selvstændigt med. Den primære målgruppe er studerende, der er under uddannelse til professions-bachelorer i ernæring og sundhed, laboranter eller procesteknologer.
Denne 4. udgave er ajourført og gennemrevideret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rene Møller Madsen / Verner Varlund / Herluf Thougaard
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 4
Fagredaktør: Karsten Holten
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 01 Dec 2014
Oplagsdato: 01 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757128413

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Mikrobiologi - fødevarer, hygiejne, genteknologi Nyt Teknisk Forlag