Max og Mini - En god gips

Vis stort billede Tilføj
Max og Mini - En god gips

49,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
”Max og Mini – en god gips”: Lær at læse med tegneserier Begynderlæsning: lix 3, let-tal: 7.
”Max og Mini – en god gips” er en ultralet lille begynderlæsebog i tegneserieform. Bogen handler om de to kaniner Max og Mini. Max kommer til at køre Minis fod over med trillebøren, og så vil Mini give ham tæv. Men heldigvis får Max en idé – en ret skør, men effektiv idé …
Teksten består af få, lydrette/lydnære ord (77 i alt) og er tænkt og tilrettelagt til den allerførste læsning. Læsningen understøttes af sjove illustrationer tegnet af Morten Telling.
Bogen er den sjette udgivelse i Forlaget BLÆS' letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE og første bud på et nyt tegneseriekoncept til startlæsning. Teksten er dialogbaseret og præsenteres i talebobler.
Om læsesystemet: BLÆSEBØGERNE henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. – 3. klasse). Serien er et nyt, fagligt, gennemarbejdet bud på motiverende læsetræning. Systemet er tilrettelagt med didaktisk dybdefokus på ordstoffet og består på de første niveauer af ultrakorte tekster med overvejende lydrette/lydnære ord. Teksterne kompliceres derefter trinvis med hyppige funktionsord, flere stavelser, konsonantklynger og uregelmæssige lydstrukturer, indtil grundlæggende læsefærdigheder er etableret. Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst. Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet.
Niveau: BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på. ”Max og Mini – en god gips” ligger på læsetrin 1 (BLÆS FØRST).
For yderligere oplysninger kontakt venligst: Forlaget BLÆS, tlf. 42 60 44 30 eller: Camilla Bjørn (redaktør/partner): camilla@forlagetblaes.dk Sine Norsahl (redaktør/partner): sine@forlagetblaes.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Bjørn / Sine Norsahl
Sideantal: 12
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Morten Telling
Fagredaktør: Mette Anker
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 200 mm
Højde: 140 mm
Dybde: 2 mm
Vægt: 25 g
Udgivelsesdato: 25 May 2015
Oplagsdato: 25 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793345003

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk