Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole - Om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte

Vis stort billede
Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole - Om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte

185,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

MATEMATIKVANSKELIGHEDER I EN INKLUDERENDE SKOLE sætter fokus på deltagelses- og læringsmuligheder for elever i matematikfaglige vanskeligheder. Omdrejningspunktet er et organisatorisk og didaktisk perspektiv på, hvordan matematikvanskeligheder opstår, hvordan de traditionelt gribes an gennem faglig støtte, hvordan kvaliteten af støtten kan højnes og ikke mindst, hvordan vanskelighederne kan forebygges gennem den daglige undervisning. Nogle af bogens kapitler beskæftiger sig mere generelt med indlæringsvanskeligheder og organisering af faglig støtte, så der er også viden at hente for personer, der beskæftiger sig med vanskeligheder i andre fag end matematik.
MATEMATIKVANSKELIGHEDER I EN INKLUDERENDE SKOLE udfordrer den traditionelle forskningstradition ved at inddrage nyere forskningsmetoder, som er bedre egnede til at indfange skolelivets komplekse praksisser og konstitueringer. Bogens beskrivelser og pointer knytter sig nært til det levede liv i skolen og kan derfor umiddelbart overføres til læserens konkrete arbejde med elever i matematikfaglige vanskeligheder.
MATEMATIKVANSKELIGHEDER I EN INKLUDERENDE SKOLE henvender sig primært til lærerstuderende, matematiklærere, specialundervisningslærere samt studerende i matematikdidaktik, men er også relevant for andre fagpersoner, der studerer eller arbejder indenfor områderne matematik, matematikvanskeligheder og specialpædagogisk støtte til elever i faglige vanskeligheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Saaby Nielsen
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 210 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 292 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2014
Oplagsdato: 28 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771456912

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole - Om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte Books On Demand