MAT X, Matematik i tiende, Grundbog - matematik i tiende

Vis stort billede
MAT X, Matematik i tiende, Grundbog - matematik i tiende

323,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et særligt år kræver en særlig lærebog
MAT X er et skræddersyet grundbogssystem til 10. klasse, som består af en grundbog, to linjehæfter, en opslagsbog og en lærervejledning. Med Mat X arbejder eleverne både med repetition og nye faglige synsvinkler. Det giver et fælles udgangspunkt for alle elever og et stærkt fagligt overblik i løbet af 10. klasse.
MAT X er udformet som et selvstændigt fagligt forløb med hensyntagen til de store variationer i 10. klasse. Vægten er lagt på en passende blanding af fælles arbejde og dialog i klassen og selvstændigt differentieret arbejde. Derfor er stoffet opbygget, så det er let at plukke i - alt efter dine elevers interesser og planer. MAT X er bygget op om elevernes egne undersøgelser, og vægten er lagt på dialog i klasseværelset.
IT bliver på en naturlig måde inddraget i undervisningen gennem værktøjsprogrammerne Excel og GeoMeter. De anvendte filer i grundbogen og linjehæfterne kan du hente fra MAT X-online-service.
Grundbogen indeholder kapitlerne:
- Tal og størrelser
- Geometri
- Statistik og sandsynlighed
- Funktioner og modeller
Grundbogen er en fælles kernebog med opgaver, som alle arbejder med. Ved siden af grundbogen har hver elev et linjehæfte. De kan enten vælge Linjehæfte 1 eller 2 afhængig af deres niveau og uddannelsesplaner. Samtidig har hver elev en opslagsbog, som er en udvidet formel- og faktabog kombineret med blanke sider til elevernes egne notater. Her kan eleverne skrive deres egen lærebog i deres eget sprog. Til systemet er der også en lærervejledning på vej.
Forfatterne er Charlotte Engelhardt Andersen, som er matematiklærer og seminarielærer, Jesper Hviid, som er seminarielærer og medlem af opgavekommissionen, Jørgen Uhl Pedersen, som er medlem af opgavekommissionen og matematikkonsulent I Gladsaxe og Kaj Østergård, som er matematiklærer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Hviid / Charlotte Engelhardt Andersen / Kaj Østergaard / M.Fl
Sideantal: 157
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Alinea
Bredde: 193 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 637 g
Serie: Kontext
Udgivelsesdato: 31 Dec 2005
Oplagsdato: 22 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788725000055

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

MAT X, Matematik i tiende, Grundbog - matematik i tiende Alinea