Udstationeret

Vis stort billede Tilføj
Udstationeret

178,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Udstationeret" er en bog som fortæller om det at blive, være og have været udstationeret på godt og ondt.
Indholdet bygger på interviews og feedback fra 44 danske familier som er eller har været udstationeret over det meste af verden. Der viser sig et tydeligt mønster for de udstationerede. At det er en dejlig periode er mange enige om, men også til tider en vanskelig tid både arbejdsmæssigt og privat lige som det at komme hjem igen viser sig at være en større udfordring end de fleste havde forstillet sig.
Bogen er opbygget med gode råd, historier og checklister, som vil kunne hjælpe enhver der overvejer at tage ud. Bogen henvender sig også til den leder, som vil udstationere medarbejdere eller den HR person, som står for det praktiske. De ville kunne få både vejledning i, hvornår det kan være en god idé at udstationere (v.h.a. check-liste) og ligeledes få en forståelse for den udstationeredes situation når hun eller han er kommet ud og måske er utryg og frustreret.
Forstå, hvad det betyder for dig og din familie at komme ud i den store verden på både godt og ondt og få god vejledning i kontraktlige forhold.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Nørgaard
Sideantal: 92
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 159 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2014
Oplagsdato: 01 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771700244

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk