Teamudvikling - Introduktion til dynamisk teamledelse

Teamudvikling - Introduktion til dynamisk teamledelse Forstør

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Din virksomheds fremgang afhænger af, om I kan arbejde i team. Skal din virksomhed have fremgang, skal du og dine ansatte kunne arbejde i team mod et fælles mål. Det er den kontante udmelding fra Ingmari Cantzler, der i mere end 15 år har forsket i team og entreprenørskab.
Ingmari Cantzler hører ofte, når hun besøger og rådgiver virksomheder, at ’her arbejder vi i team’. Men alt for tit er det mere ord end indhold. Vil man skabe en fælles stemning i virksomheden, er det en forudsætning, at man mødes og fører en dialog. Det er man sikkert bevidste om i mange virksomheder, men i den daglige stress sker det alt for sjældent, mener hun.
I team komplementerer man hinandens kompetencer, og dermed opnår virksomheden, gruppen eller organisationen en unik styrke og evne til forandring.
I bogen overbeviser Cantzler sin læser om, at alle kan skabe et velfungerende team. Hendes pointe er, at vi lever i en verden i stadig forandring, og derfor er vi nødt til kontinuerligt at indføre små forandringer for at følge med og tilpasse os.
Forskning viser, at for at lykkes, må man have fokus på både opgaven og indre såvel som ydre relationer. Det kan være svært at overskue for den enkelte, men det kan lade sig gøre i det gode team.
Bogen er skrevet til alle, som ønsker at få større indsigt i gruppekonstellationer og redskaber til at arbejde konstruktivt med disse. Både medarbejderen, mellemlederen og lederen på den lille eller mellemstore arbejdsplads, der ønsker en mere teamorienteret arbejdsform, og konsulenten, der rådgiver om samarbejde og forandring i organisationer.
Ingmari Cantzlerer doktor i økonomi fra universitetet i Göteborg og arbejder som selvstændig konsulent med bistand til små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ingmari Cantzler
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 287 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2011
Oplagsdato: 20 Mar 2011
Varefakta
Reference

b-9788778879431

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Teamudvikling - Introduktion til dynamisk teamledelse Frydenlund