Superclass - Superclass

Vis stort billede
Superclass - Superclass

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvem udgør denne elite? Det er de folk, der styrer vores regeringer, vores største virksomheder, de finansielle sværvægtere, medierne og på skyggesiden verdens farligste kriminelle organisationer.
Verdenseliten udgør seks tusind mennesker ud af verdens seks milliarder. De er i bogstaveligste forstand 'one in a million'. Nutidens magtelite har nået hidtil uhørte højder, hvad angår magt og rigdom. Eliten kontrollerer verdens globalisering og er selv blevet globaliseret hurtigere end nogen anden gruppe af mennesker. Måske har denne gruppe mere tilfælles med hinanden end med deres landsmænd? Det er paradoksalt at tale om en global nation, men hvis betegnelsen overhovedet kan anvendes, passer den godt på denne gruppe.
David Rothkopf stiller kritiske spørgsmål til, hvordan denne verdenselite styrer og styres. Har gruppens indflydelse næret den tiltagende økonomiske og sociale ulighed, som deler verden? Hvilke aftaler indgås bag de lukkede døre ved det årlige World Economic Forum i Davos? Hvem sætter dagsordenen for en magtelite, der opererer efter egne uskrevne love? Rothkopf løfter sløret for en verden, som få af os har kendskab til, og viser, hvordan magteliten former både nutidens globale økonomi og politiske landskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Rothkopf
Sideantal: 431
Sprog: Dansk
Originaltitel: Superclass
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Else Warberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 167 mm
Højde: 243 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 982 g
Udgivelsesdato: 24 Jul 2008
Oplagsdato: 24 Jul 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776642228

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk