Stresscoaching - coaching i grænselandet

Vis stort billede
Stresscoaching - coaching i grænselandet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I bogen definerer den erfarne skribent, erhvervpsykolog og stresscoach Majken Matzau hvad coaching er, hvornår coaching er praktisk anvendeligt - og hvornår det kan være direkte skadeligt. For coaching kan især være skadeligt i forbindelse med mennesker, der er syge af stress. Dette giver forfatteren anledning til at skære meget skarpt igennem med budskabet om, at stress ikke er et fænomen, der kalder på trendy coaching. Stress er en alvorlig tilstand, som alt for mange mennesker i Danmark rammes af, og som kun kan afhjælpes gennem professionel behandling.

Bogen tilbyder metoder og indsigt i, hvordan man som hhv. leder, HR-konsulent og behandler bedst muligt kan løfte opgaven med at håndtere stressramte medarbejdere og bringe dem hurtigt og nænsomt tilbage på jobbet. Bogens primære del retter sig mod at tilbyde viden og metoder samt en anvendelig model for stresscoaching der spænder over tre faser: Rådgivning, Opbygning og Coaching. Coachens rolle og redskaber i de forskellige faser synliggøres og en ny vej frem præsenteres.

Forfatteren ønsker med denne bog at aflive myterne, trenden og den lemfældige omgang med stresscoachingbegrebet. Hun tilbyder i stedet målgruppen en grundig forståelse af stressfænomenet - herunder fremtræden, årsager og sammenhænge - på det psykologiske såvel som det organisatoriske plan.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majken Matzau
Sideantal: 269
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Børsens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2009
Oplagsdato: 23 Feb 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776644192

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk