Strategisk kompetenceudvikling - Sådan opbygger du strategisk kompetenceudvikling i din virksomhed!

Vis stort billede
Strategisk kompetenceudvikling - Sådan opbygger du strategisk kompetenceudvikling i din virksomhed!

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Strategisk kompetenceudvikling" er én af en serie praktiske, enkle og overskuelige bøger om emner i erhvervslivet med fokus på strategi, forretningsudvikling og human ressource!
Danske erhvervsvirksomheder poster hvert år milliarder af kroner i uddannelse af deres medarbejdere i bestræbelserne på at kompetenceudvikle virksomhedens menneskelige ressourcer og tilgodese medarbejdernes ønsker.
Det forretningsmæssige incitament ligger i at forstærke virksomhedens konkurrenceevne ved at give medarbejderne øget viden og nye færdigheder. Alligevel viser det sig desværre ofte at virksomhedernes investeringer i kompetenceudviklingsaktiviteter giver et dårligt - eller slet intet - afkast.
Kompetenceudvikling i erhvervslivet skal føre til bedre resultater! – Så kontant kan det siges! Og, det er netop det, denne bog handler om!
Du bliver systematisk guidet igennem opbygning og implementering af strategisk kompetenceudvikling, så der er sammenhæng mellem virksomhedens strategier og udviklingen af virksomhedens menneskelige kapital.
Bogen henvender til danske virksomhedsledere og ejere, kommende ledere, HR chefer og medarbejdere, studerende og konsulenter – men kan læses af alle, der har interesse i kompetenceudvikling med et strategisk sigte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels J. Skaarup
Sideantal: 68
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 122 g
Udgivelsesdato: 02 Jan 2011
Oplagsdato: 03 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771141375

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Strategisk kompetenceudvikling - Sådan opbygger du strategisk kompetenceudvikling i din virksomhed! Books On Demand