Strategi med mening - hvordan sikrer virksomheder strategisk effektivitet

Vis stort billede
Strategi med mening - hvordan sikrer virksomheder strategisk effektivitet

475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Strategi med mening giver værdifuld inspiration og dokumenteret viden, der gør virksomheder i stand til at lykkes bedre med deres strategier.

Ny forskning dokumenterer, at når strategier giver mening, skaber virksomheder bedre resultater. Strategien skal af øverste ledelse, mellemledere og medarbejdere opleves som rigtig, fornuftig og nødvendig i forhold til virksomhedens særlige situation og udviklingsbehov. Derudover gælder det om at tænde lyset i øjnene på de ansatte og udvikle den strategiske handlekraft i hele organisationen.

Strategi med mening tager hånd om den problemstilling, at virksomheder investerer masser af tid, energi og ressourcer på at udvikle og implementere nye strategier - uden nødvendigvis at nå den fulde effekt. Ja, faktisk oplever danske virksomheder kun at udnytte 60 % af deres potentiale. Bogen er spækket med dokumenteret viden, gode eksempler og praktiske ledererfaringer, der giver en præcis forståelse for danske virksomheders udfordringer med at udvikle og implementere strategier.

Bogen gør det tydeligt, hvordan virksomheden udvikler det strategiske lederskab gennem fokuseret involvering af organisationen i de aktiviteter, som gør den største forskel. Det indebærer, at man på samme tid realiserer de fastlagte målsætninger og bruger færrest mulige ressourcer på det.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming Poulfelt / Mark Holst Mikkelsen
Sideantal: 199
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: L&R Business
Udgivelsesdato: 28 Feb 2008
Oplagsdato: 15 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776641368

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Strategi med mening - hvordan sikrer virksomheder strategisk effektivitet L&R Business