Speed of Trust - den afgørende forskel

Vis stort billede
Speed of Trust - den afgørende forskel

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Virkningen af tillid er ofte overset i såvel professionelle som private relationer. Stephen M.R. Covey afdækker tilgangen til tillid som den afgørende forskel i den globale økonomi. Han udfordrer den holdning, at tillid er en blød og udelukkende social værdi, og viser, hvordan tillid fungerer som en økonomisk drivkraft – en målbar egenskab der gør virksomheder mere profitable, gør personer mere fremmelige og tilfører forhold af alle slags en udbytterig dynamik.
Covey trækker på sin praktiske erfaring som leder af en virksomhed, der under hans ledelse gik fra en aktieværdi på under 3 millioner til 160 millioner dollars. Bogen er bygget op med stribevis af eksempler på vigtigheden af tillid i erhvervsbranchen og viser, hvordan den breder sig som ringe i vandet – også i peronlige forhold.
Denne bog kan forandre tilværelser, når den kommer til at skabe tillidsfyldte personlige og professionelle relationer. Covey hjælper os med at forstå, hvordan vi kan pleje og opfordre til umiddelbar tillid i ethvert møde, hvilket er grundlaget for sand og varig succes i livet. En yderst interessant og oplysende læseoplevelse.
– Larry King

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 688 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2012
Oplagsdato: 06 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779559660

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk