Slip innovationen løs - Danmark som kreativ stormagt

Vis stort billede Tilføj
Slip innovationen løs - Danmark som kreativ stormagt

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Danmark kan blive en kreativ stormagt i fremtidens netværksøkonomi; et globalt eksperimentarium, der nytænker de løsninger og ideer, som andre har brug for, uanset om det er Tyskland og USA eller Microsoft og Intel. Men det kræver, at vi gør op med Morten Korch-kulturen.
Sådan lyder visionen for fremtidens Danmark i bogen Slip innovationen løs. De to samfundsanalytikere Kim Møller og Mikael Lindholm tegner et skarpt billede af de udfordringer Danmark står over for i de kommende år:Den voksende konkurrence fra Kina, Indien og Østeuropa vil fjerne titusinder af job, mens antallet af pensionister vil svulme med 500.000, alt imens der bliver færre unge til at betale regningerne.Om det scenarie siger forfatterne: ""Det er håbløst at tro, vi kan spare os til fremtidens velstand. Vi skal derimod nytænke os til vækst. Derfor er det altafgørende, at vi formår at slippe innovationen fri. Men det forudsætter, at vi tilfører befolkningen lederskab - politisk, såvel som i den offentlige og private sektor.""Det politiske lederskab skal tage teten ved at formulere en vision, som angiver retningen, og vise mod ved at lancere de institutioner, som former fremtidens innovationskultur.
Men de private og offentlige ledere må også - i kraft af deres position som den mest magtfulde samfundsgruppe - påtage sig et aktivt medansvar for fremtiden. ""Vi har brug for ledernes mod og handlekraft, vi har brug for, at de skaber et massivt kompetenceløft og bygger fremtidens innovationskultur, for kun på den måde får vi åbnet for de vækstmuligheder, vi skal leve af i fremtiden.""Bogen er nødvendig læsning for enhver beslutningstager, der vil vide hvilke udfordringer, vi står over for i fremtidens samfund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Møller / Mikael Lindholm
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Børsens Forlag
Bredde: 124 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 363 g
Udgivelsesdato: 27 Jun 2005
Oplagsdato: 27 Jun 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776640569

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Slip innovationen løs - Danmark som kreativ stormagt Børsens Forlag