Sådan spiser du en elefant

Vis stort billede
Sådan spiser du en elefant

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Er du en af dem, som tænker: Hvad er det, der gør, at nogle mennesker er gode til at handle på de opgaver og projekter, de har liggende, imens andre aldrig kommer i gang? Denne bog vil give dig svaret og opskriften på, hvordan du selv kan blive en af dem, som får spist selv de største og mest udfordrende elefanter.
Sådan spiser du en elefant, er en historie om nogle mennesker, der kæmper for at komme i gang med at spise nogle af de elefanter (opgaver), de udsætter gang på gang. For at lykkes med at indtage deres elefanter på den mest delikate måde, sender de bud efter en gammel kok. Han er en mester i at tilberede elefanter og ved derfor, hvilke ingredienser man kan anvende for at undgå at deres elefanter bliver uspiselige, så de vokser sig større og bliver uoverkommelige at gå i gang med at indtage. Igennem bogens enkle historie, giver den gamle kok menneskerne den opskrift, de kan anvende, så de kan få spist de elefanter, der har hobet sig op for dem.
Sådan spiser du en elefant, er en bestseller, der fortæller helt præcist, hvordan du kan komme i gang med at handle på opgaver, projekter eller mål, som du ikke er kommet i gang med endnu. >>Elefanter<<, der bare ligger og venter på at blive spist én gang for alle.
- Sådan spiser du en elefant har ligget 25 uger på Børsens bestsellerliste!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Kold
Sideantal: 83
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Tanja Aldebot
Udgiver: Abundance
Bredde: 147 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 265 g
Udgivelsesdato: 03 Jun 2008
Oplagsdato: 13 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792225047

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk