Regnskabsforståelse og økonomistyring

Vis stort billede
Regnskabsforståelse og økonomistyring

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Uanset hvor man arbejder i en organisation, vil en forståelse af de grundlæggende økonomiske begreber hjælpe til, at man gør sit arbejde bedre og kan bidrage til, at virksomheden har succes med sine bestræbelser for fortsat at være med og give afkast.
Sommetider er finansiering også en del af en virksomheds informationssystem, der samtidig med regnskabsførelsen skal frembringe årsregnskaber, budgetter og prognoser. Disse dokumenter giver de tal, man har brug for, når der er brug for at stille nøglespørgsmål og træffe velovervejede beslutninger til brug for sin egen division, sin afdeling eller sit team, forudsat man fortolker og anvender dem korrekt.
I denne bog om regnskabsforståelse får læseren en forklaring på de grundlæggende regnskabsbegreber. Bogen giver læseren en forklaring på det, der er brug for at vide, for at man som ikke-regnskabskyndig får forstand på finansoplysninger og bliver i stand til at planlægge og bruge økonomiske begreber i forbindelse med forretningsbeslutninger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chuck Kremer
Sideantal: 93
Sprog: Dansk
Originaltitel: Understanding Finance
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Eva Harbo Andersen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 129 mm
Højde: 175 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 124 g
Serie: Kort til viden
Udgivelsesdato: 22 Mar 2009
Oplagsdato: 30 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776644390

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk