Principper for offentlig innovation - Fra best practice til next practice

Vis stort billede
Principper for offentlig innovation - Fra best practice til next practice

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad nu hvis, vi ikke kun arbejder på den måde, vi ved, der virker, men hele tiden arbejder med øjnene åbne for, hvad der kunne virke bedre? Hvad nu hvis det åbnende blik var integreret i alle vore arbejdsprocesser og ikke parkeret i sideløbende og tidsbegrænsede udviklingsprojekter? Hvad nu hvis der overalt i den offentlige sektor i Danmark var indarbejdet en innovationskultur, hvor dette blik aldrig ville vige?
Ud fra devisen Hvad nu hvis? peger forfatterne på, at innovation altid i sit udgangspunkt handler om at stille spørgsmål og bygge videre på en undren over tingenes aktuelle tilstand. Det lyder både fagligt og ressourcemæssigt fornuftigt at bibeholde den løsning, der har virket i årevis. Imidlertid rummer tankegangen også kilden til sin egen forstening. Hvis man fokuserer det meste af sin opmærksomhed på at udbrede det, man anser for den bedste løsning, eroderes fornyelsen. Der bliver mindre og mindre innovation, når den bedste løsning blot udbredes og ikke udfordres i en stræben mod nye løsninger - next practice.
Denne bog Principper for offentlig innovation - Fra best practice til next practicehandler om at flytte fokus fra best practice over mod next practice, at give innovationen retning, at lede innovationen samt om hvordan innovation spredes, måles og dokumenteres.
Bogen er samtidig krydret med indlæg fra Filosofisk Tænketank ved Aalborg Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten E. Jensen / Jens Peter Jensen / Henrik W. Bendix / M.Fl
Sideantal: 333
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: L&R Business
Bredde: 153 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 604 g
Serie: Børsen offentlig
Udgivelsesdato: 19 Jun 2008
Oplagsdato: 20 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776641962

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Principper for offentlig innovation - Fra best practice til next practice L&R Business