Porten til det nye lederskab - om selvværdsbaseret ledelse

Vis stort billede
Porten til det nye lederskab - om selvværdsbaseret ledelse

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Porten til det nye lederskab - om selvværdsbaseret ledelsehandler om indgangen til en mening og et engagement, som er dybere og mere skabende, end det vi til dato har slået os til tåls med i ledelse.
Lederen kan ikke længere motivere medarbejderne ved kun at måle og belønne ud fra præstationen. En ensidig præstationsorienteret tilgang til ledelse vækker ikke de ansattes følelse af for alvor at være noget værd. Lederskab handler i stigende grad om at aktivere følelser og oplevelser af at være af værdi. Forfatterne kalder denne tilgang til ledelse for selvværdsbaseret ledelse. En ledelsesform, der gør, at både lederen og medarbejderen mærker en ægte form for anerkendelse og for alvor begynder at vokse, udvikle sig, føle engagement og tage ansvar.
Porten til det nye lederskabundersøger og beskriver motivationen hos tidens præstationsorienterede menneske - lederen og dem han skal lede. Bogens primære målgruppe er ledere og lederaspiranter, men bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for lederskab.
>>Tidens menneske motiveres mindre af autoriteten, men tiltrækkes derimod i tiltagende grad af autenticiteten. Der er lige modsat det, som vi i årtier har anset for god ledelse.<<
- Martin Mourier

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Mourier
Sideantal: 247
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 166 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 627 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2008
Oplagsdato: 29 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776643065

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Porten til det nye lederskab - om selvværdsbaseret ledelse Børsen