Paradigmer i praksis - Anvendelse af metoder til studier af organiserings- og ledelsesprocesser

Vis stort billede
Paradigmer i praksis - Anvendelse af metoder til studier af organiserings- og ledelsesprocesser

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

At foretage empirisk udforskning af organisatorisk og ledelsesmæssig praksis indebærer altid en række valg; valg af problemformulering, undersøgelsesdesign, datagenereringsteknikker, analyseform mv. Det er væsentligt at sikre konsistens i disse valg og dermed kvalitet i udforskningen.

Derfor behandler bogen hele processen for et empirisk studie – fra problemformuleringen til den afsluttende konklusion og refleksion – hvilket udgør et godt udgangspunkt for metodearbejdet.

Bogen kan anvendes uanset om udgangspunktet er det realistiske eller det konstruktivistiske paradigme. Forskelle og ligheder mellem god undersøgelsespraksis inden for de to paradigmer er et centralt omdrejningspunkt i alle kapitler.

Brugen af de to paradigmer tydeliggør, at enhver undersøgelse er forankret i et videnskabsteoretisk paradigme, og at dette har konsekvenser for alle faser i undersøgelsen.

Bogen henvender sig til studerende, der arbejder med empiriske studier af organisation og ledelse, samt til praktikere, der ønsker at øge deres metodebevidsthed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Thomsen / Jens Astrup Madsen / Birgit Jordansen / M.Fl
Sideantal: 512
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Handelshøjskolens Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 838 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2010
Oplagsdato: 18 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762903494

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Paradigmer i praksis - Anvendelse af metoder til studier af organiserings- og ledelsesprocesser Handelshøjskolens Forlag