Ny i bestyrelsen - en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet

Vis stort billede
Ny i bestyrelsen - en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvad indebærer det at sidde i en bestyrelse? Hvordan klarer du dig godt som bestyrelsesmedlem? Hvilke regler gælder på området? Og hvad skal du generelt være opmærksom på? Bogen her giver dig alle svarene.
Ny i bestyrelsen er den første af sin art. Den giver dig et grundigt fundament til at udøve et godt bestyrelsesarbejde. Den forklarer begreber, du skal være fortrolig med, og stiller alle de spørgsmål, du som kommende bestyrelsesmedlem bør stille dig selv, inden du siger ja til at indtræde.
Den kommer hele vejen rundt om bestyrelsesarbejdet og forklarer, hvad du skal overveje, inden du siger ja til at sidde i en bestyrelse, om budgetter og regnskaber og om mødernes dagsorden og forløb. Hertil kommer råd og vejledning med reference til både skrevne og uskrevne regler i bestyrelsesarbejdet.
Bogen er som udgangspunkt skrevet til nye bestyrelsesmedlemmer, men også erfarne og dygtige bestyrelsesmedlemmer kan få værdifulde råd med på vejen.
Ole Borch er advokat og partner i Bech-Bruun. Han har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder – og en tilsvarende lang erfaring med undervisning på universitetsniveau og i en række faglige fora.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Borch
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 348 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2015
Oplagsdato: 21 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771185980

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Ny i bestyrelsen - en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet Frydenlund