Når modstand giver mening - ledelse og organisation som politisk drama

Vis stort billede Tilføj
Når modstand giver mening - ledelse og organisation som politisk drama

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Når modstand giver meninger en kritisk skildring af organisation og ledelse i det offentlige. Den er skrevet af universitetsdirektør Mette Risakog lægechef Claus Falck Larsen, som begge i deres dagligdag navigerer i organisatorisk politik: ""Vi oplever det organisatoriske hverdagsliv som konfliktfyldt og uforudsigeligt og selve ledelsesarbejdet som politiserende og ladet med følelser,"" siger de. ""Derfor interesserer vi os for, hvad der gemmer sig under den rationelle overflade.""
Forfatterne rejser det kritiske spørgsmål, om harmoni og fordragelighed virkelig er det rette mål for god offentlig ledelse. I stedet påstår de, at det mål er en illusion, der bidrager til at undertrykke den erfaring, at tingene ikke altid er, hvad de giver ud for at være.
Om bogen siger forfatterne: ""Som kritiske individer er vi i besiddelse af en naturlig trang til at offentliggøre enhver form for bedrag eller selvbedrag, som vi støder på i det organisatoriske hverdagsliv. Hvis kejseren ikke har noget på, bliver vi bare nødt til at sige det - også selvom det måske ødelæggerhumøret hos nogle af dem, der jubler over de fine nye klæder.""
Bogen er et spændende og bemærkelsesværdigt bidrag til den nødvendige diskussion om de vilkår, der bydes den offentlige leder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Falck Larsen / Mette Risak
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 576 g
Serie: Børsen offentlig ledelse.
Udgivelsesdato: 28 Mar 2007
Oplagsdato: 28 Mar 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776641382

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Når modstand giver mening - ledelse og organisation som politisk drama Børsen