Når ledelse sker... - mellem viden og væren

Vis stort billede Tilføj
Når ledelse sker... - mellem viden og væren

348,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

Vi må lære at leve med, at ledelse ofte bare sker… Deter vigtigt, at vi ikke af den grund føler os som utilstrækkelige ledere, men atvi lærer at acceptere, at det at være menneske beror på dels at skabe viden omverden, dels rent fysisk at turde være til stede som handlende i hverdagen.

Det svarer til forholdet mellem tekst og billede, hvorteksten forsøger at skabe en entydig mening og billedet forsøger at opretholdeen mangetydighed i tolkningen. Det er som to uforenelige akser, der beggemedvirker til at skabe forståelse.

Hvis vi prioriterer intuitionen højest, så bør vilægge mest vægt på billed-siden, hvor mangfoldigheden byder sig til, ogmuligheds-rummene er åbne og uafsluttede. I samme øjeblik vi inddrager sprogetog forsøger at danne mening med det sete fastfryses fortolkningen.

Det er denne fold mellemviden og væren – dette spænd og dets uforenelighed, der dels giver mangemulighedsrum, dels skaber et væld af dilemmaer.

Bogen rummer 9 cases, der omfatter lederen selv,relationerne mellem leder og medarbejder og det at være leder i en organi-sation.Alle cases behandles i forhold til eksisterende teorier og ikke mindst foldenmellem viden og væren, hvor det at gribe intuitionen og handle i praksis er envigtig pointe.

Bogen er tiltænkt ledere, der som svar på den stigendekomplek-sitet ønsker at få indblik i en tænkning, der kan fremme udvikling af nye og originale ideer. Bogen er ogsåvelegnet på videregående uddannelser, hvor ledelse indgår i pensum på fxbachelor og diplomniveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Staunstrup (red.)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Perspektiv Aps
Bredde: 154 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 726 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2015
Oplagsdato: 28 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799258727

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Når ledelse sker... - mellem viden og væren Nyt Perspektiv Aps