Magt til hverdagsbrug - Af en... dagbog

Vis stort billede
Magt til hverdagsbrug - Af en... dagbog

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Det er en business thriller for de rigtig skarpe.De, der vil kunne gennemskue bogens plot og hovedperson, og derfor kan tage læringen direkte ud af fortællingen. Det er ikke let. Ud over, at bogens hovedperson kan minde lidt om en amerikansk starlet, ­filmstjerne og sangerinde – IQ 163, brystmål 102 – “alle interesserer sig mest for brystmålet”, er hun højtuddannet, beregnende, følsom, kynisk, empatisk – hun har visse fordomme og så manipulerer hun lystigt undervejs.
For os andre – det inkluderer også bogens forfattere – der gerne vil vide mere om læringsperspektivet, omfatter bogens 2. del – den første del er fortællingen – opgaver, der skal skabe bevidsthed om den positive brug af magtdimensionen, så man besidder den magt, der er nødvendig i den givne situation. Det er således muligt at transformere bogens fortælling til en forståelse for og skelnen imellem magt og afmagt.
Bogens persongalleri har ingen navne. Læserne skal danne sig sine egne indtryk og selv beslutte identiteten på både hoved- og bipersoner. Udover det refereres til ­filosoffer, forfattere, kunstnere, politikere og andre kendte skikkelser, som kan genkendes, hvis man har hovedpersonens intellektuelle niveau. Forfatterne, der jo i grunden bare har skrevet hovedpersonens manuskript rent for forlaget, har brugt søgeord på internettet for at ­finde disse referencer. Det lykkedes ikke altid.
Læs mere om denne business thriller: www.magt-til-hverdagsbrug.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Horn / Nina Uller
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mads Kastberg
Originaltitel: Magt til hverdagsbrug
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: NIna Uller
Udgiver: Executive Magazine'S Books
Bredde: 169 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 524 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2015
Oplagsdato: 14 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790469030

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Magt til hverdagsbrug - Af en... dagbog Executive Magazine'S Books