Lederskab – ifølge verdens største fodboldmanagere

Vis stort billede
Lederskab – ifølge verdens største fodboldmanagere

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

José Mourinho, Carlo Ancelotti, Arsène Wenger, Brendan Rodgers, sir Alex Ferguson, Roy Hodgson, Roberto Mancini m.fl.

Hvordan arbejder man med ekstremt talentfulde mennesker? Hvordan skaber man sammenhold og loyalitet i et team fuld af egoister? Hvordan håndterer man kriser? Hvordan sikrer man bedst langvarig succes? Hvordan bevarer man roen under pres?

Som leder i erhvervslivet stilles du over for mange af de samme udfordringer, som fodboldmanagere gør. Og der er meget at lære af dem.

I denne bog løfter nogle af verdens største managere sløret for, hvad der kræves for at være leder i en af de mest konkurrencebetonede brancher, der findes. Hvor presset fra medier, fans, klubejere og den økonomiske virkelighed er ekstraordinært stort, og hvor du dagligt udfordres maksimalt på dine evner til at lede og levere resultater.

Bogen giver indsigt i ledelsesmæssige emner, der er relevante for ledere i alle grene af erhvervslivet. Hør José Mourinho fortælle om, hvordan man håndterer folk med talenter ud over det sædvanlige. Hør Arsène Wenger fortælle om spillet i kulissen. Sir Alex Ferguson om at skabe vedvarende succes. Carlo Ancelotti om at opbygge vinderkultur.

For erhvervsledere er der værdifuld viden at hente i denne bog. Og er du tilmed fodboldfan, får du et sjældent kig ind bag facaden i en fascinerende og lukket verden.

Med dansk forord af Dan Hammer, adm. direktør i Royal Arena i København og tidligere direktør i F.C. København/PARKEN Sport og Intertainment.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mike Carson
Sideantal: 310
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lars Christiansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 164 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 695 g
Udgivelsesdato: 26 Jan 2015
Oplagsdato: 26 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771378948

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Lederskab – ifølge verdens største fodboldmanagere People'Spress