Ledergruppen i udvikling - bring potentialet frem

Vis stort billede Tilføj
Ledergruppen i udvikling - bring potentialet frem

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ledergruppearbejdet er ikke et biprodukt, men en meget væsentlig aktivitet. En veldrevet og velfungerende ledergruppe har direkte afsmittende virkning i forhold til resten af organisationen og resultaterne. Det er svært for en virksomhed at lave gode resultater i længden, hvis ledergruppen fungerer dårligt eller ligefrem er dysfunktionel. Det lyder nemt og indlysende, men det er erfaringen, at det dynamiske samspil i en ledergruppe kan være kompliceret.

Med bogen Ledergruppen i udvikling – bring potentialet frem udfordres og inspireres ledergrupperne rundt omkring til at udvikle sig og flytte sig op i ledergruppernes superliga.

Ledergruppen i udvikling – bring potentialet frem er skrevet til alle de ambitiøse ledergrupper, det vil sige de ledergrupper, som har viljen og lysten til at udforske og udfolde deres potentiale yderligere. Alle de øvrige ledergrupper kunne bestemt også have god gavn af at læse bogen og lade sig inspirere af temaerne.

Selvom bogen er skrevet med afsæt i arbejdet i ledergruppen, har temaerne relevans for alle, der arbejder med ledelse, er udsat for ledelse eller i øvrigt interesserer sig for ledelse.

Bogen er en brugs- og inspirationsbog og ikke nødvendigvis en bog, der skal læses fra enden til anden.

Alle casene er inspireret af konkrete historier fra det virkelige liv. Virksomhederne og personerne er anonymiserede. Skulle nogen alligevel føle sig truffet, kan de være ret sikre på, at det vil der også være mange andre, der gør.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Teglkamp
Sideantal: 198
Sprog: Dansk
Forord af: Alfred Josefsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Indblik
Udgivelsesdato: 22 Jan 2014
Oplagsdato: 22 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068377

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ledergruppen i udvikling - bring potentialet frem Forlaget Indblik