Ledergruppen - det dynamiske omdrejningspunkt

Vis stort billede
Ledergruppen - det dynamiske omdrejningspunkt

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

LEDERGRUPPEN – det dynamiske omdrejningspunkt sætter projektørlys på ledergruppen. Bogen kan både inspirere de mange gode ledergrupper og alle de ledergrupper, der egentlig mere er ledergruppe af navn end af gavn.

Mange medlemmer af ledergrupper fungerer på individbasis, og den enkelte leder deltager ofte i ledergruppens arbejde med et afdelingsperspektiv. Mange beslutninger i ledergruppen træffes derfor ud fra en forhandling mellem lederne og ikke ud fra et overordnet tværorganisatorisk perspektiv.

Med denne bog får du forståelse for vigtigheden i at gå fra at være en gruppe af ledere til at være en ledergruppe. Bogen skaber fokus på ledergruppens arbejde og via praktiske råd og forfatterens erfaringer giver den inspiration til alle jer, der arbejder i eller med ledergrupper.

LEDERGRUPPEN – det dynamiske omdrejningspunkt tager mange interessante temaer op. Du kan blandt andet læse om asymmetriske ledergrupper, om ledergruppens sammenhængskraft, om ledergruppens arbejde med visioner og konflikthåndtering i ledergruppen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Teglkamp
Sideantal: 226
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Indblik
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 426 g
Udgivelsesdato: 25 Jan 2012
Oplagsdato: 25 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792573865

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Ledergruppen - det dynamiske omdrejningspunkt Forlaget Indblik