Ledere, der taler – taler, der leder

Vis stort billede
Ledere, der taler – taler, der leder

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En ledertale er ledelseskommunika­tion­ens Rolls-Royce: Den store model for ledere, der forstår, at det er virksomhedens vigtigste kommunikationskanal.
En ledertale er nemlig det ultimative redskab til at inspirere, motivere og skabe klarhed om virksomhedens eller organisationens retning.
Bogen sætter spotlyset på den gode ledertale – både som retorisk genre og som et konkret redskab for direktøren, bestyrelsesformanden og andre ledere og kommunikatører.
Den illustrerer og diskuterer hvorfor og hvordan, ledertalen med fordel kan betragtes som et led i organisationens strategiske kommunikation.
Forfatterne viser, hvorfor det er vigtigt at beskæftige sig med ledertalen, hvad der kendetegner den gode tale og ikke mindst hvilken rolle, den kan spille for både leder og for organisationen.
Bogens bidragsydere er Jonas Gabrielsen, Mette Møller, Ulrik Bülow, Lene Skole, Johan Roos, Kell Jarner Rasmussen, Nadja Pass, Nico Mouton og Jesper Klit.
Bogen rummer både teoretiske og praktiske bidrag, og den er den første af sin slags i Danmark – skrevet af danske ledere, retorikere, kommunikationsrådgivere og forskere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Gabrielsen / Mette Møller (red.)
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund Academic
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 305 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2014
Oplagsdato: 09 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771184099

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk