Ledelsesbaseret coaching

Vis stort billede Tilføj
Ledelsesbaseret coaching

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ledelsesbaseret coaching er blevet opdateret og udkommer i en 2. udgave, der også integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere.

"Når man coacher som leder, skal man coache som leder."

Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdsplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.

Ledelsesbaseret coaching er skrevet til alle med interesse for coaching som organisatorisk og ledelsesmæssig praksis. Bogen henvender sig til organisations- og ledelseskonsulenter og studerende på kandidat-, diplom- og masteruddannelserne; men først og fremmest naturligvis til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring - for både medarbejdere og ledere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Storch / Thorkil Molly-Søholm m.fl.
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: L&R Business
Bredde: 154 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 477 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2013
Oplagsdato: 14 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043461

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk