Ledelse i kvantespring - indsigt i kreative processer

Vis stort billede
Ledelse i kvantespring - indsigt i kreative processer

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ledelse i kvantespring sætter fokus på det dynamiske og nyskabende i de kreative processer. Det fascinerende ved kvantespring er, at man ikke kan iagttage selve springet! Man kan konstatere, hvor elektronen var før springet, og hvor den befinder sig efter – men selve springet kan ikke observeres! Når man taler om kreativitet og menneskelige tankeprocesser, så er det ofte på samme måde, at vi får nye idéer. Det sker pludseligt - i et øjebliks klarhed.
At være leder for andre mennesker på en sådan måde, at de bevarer deres kreativitet og oplevelsen af at kunne skabe noget vigtigt, samtidig med at virksomhedens videre udvikling og overlevelse tilgodeses – ja, det er en stor udfordring, som vi ville ønske der kunne findes en enkel løsning på.
Denne bog giver ikke en enkel opskrift – der findes ingen enkel opskrift! Bogen er skrevet ud fra et ønske om at udforske det felt af tilfældigheder, der synes at være fælles mellem kvantemekanikken og kreativiteten, for på den måde at kunne få et indblik i de processer der tilsyneladende går for sig i vore tanker. Det ledelsesmæssige perspektiv bliver så, at man med det indblik kan forsøge at skabe rammer om kreativiteten. Det kaldes i bogen for kvanteledelse og er det nærmeste bogen kommer til en opskrift på ledelse i kvantespring!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Staunstrup Erik
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Perspektiv
Udgivelsesdato: 19 Jun 2008
Oplagsdato: 20 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799258703

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Ledelse i kvantespring - indsigt i kreative processer Nyt Perspektiv