Kvinder med power og pondus

Vis stort billede
Kvinder med power og pondus

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kvinder i dag udgør en enorm uudnyttet ressource i arbejdslivet – både som medarbejdere og ledere. Men alt for ofte mangler nutidens kvinder gennemslagskraft, personligt lederskab og en tro på sig selv og sin egen værdi.
Alt for mange kvinder er enten for undvigende eller for aggressive i deres fremtræden. Ingen af delene er nødvendige for at træde frem og vise sit sande potentiale. Det handler ikke om at råbe højest, brænde igennem eller trænge sig på, eller hvad man nu kan kalde det. Det handler om, at du hviler i dig selv, accepterer dig selv med alle dine pudsigheder og gode og dårlige sider og på det grundlag opnår at få gennemslagskraft.
Bogen er en guide, som bygger på praktiske erfaringer med kvindelig leder- og talentudvikling. Den veksler mellem kreative øvelser, refleksioner, cases og teori, så du med det samme får mulighed for at arbejde med din egen personlige gennemslagskraft.
Bogens emner er bl.a. personlig troværdighed og integritet, indre og ydre barrierer for karriere, personlig udvikling i forbindelse med det personlige lederskab, kreativitet, konfliktopløsning, stemmebrug og kropssprog, argumentationstræning og relationer.
Charlotte Thorsener konservatorieuddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og BA i retorik fra Københavns Universitet. Hun er desuden certificeret i Jungs typologi og Emotionel Intelligens. Hun har egen virksomhed med fokus på ledelse, kommunikation og kreativitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Thorsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 157 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 401 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2011
Oplagsdato: 14 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879752

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk