Konfliktstrukturer - Typer, natur og håndtering

Vis stort billede
Konfliktstrukturer - Typer, natur og håndtering

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Er der fælles træk, som går igen i alle slags konflikter, og i givet fald hvilke? Denne bog hævder, at alle konflikter i det grundlæggende har samme strukturelle opbygning, og dermed hviler på samme enkle model. Dette er værdifuldt for en korrekt håndtering af konflikter og kriser.
Bogen henvender sig således til mennesker, der oplever konflikter i deres hverdag, og som ønsker at forstå det fundamentale i dem. Dette kan være studerende, eller ledere på forskellige niveauer. Det ligger uden for bogens formål at fortælle hvordan en bestemt konfliktsituation eller krise kan løses. Men i en konkret situation vil en forståelse af de involverede strukturer lette arbejdet med at løse konflikten eller krisen.
Begreberne er søgt nærværende og forståelige ved brug af en lang række simple illustrationer og eksempler, for herved at gøre det nemmere for læseren at finde et eksempel, som passer med hans eller hendes egne erfaringer. Konfliktforståelse er nemlig ikke kun akademisk, men i høj grad et reelt værktøj til hjælp for konkret samfundsforståelse eller organisatorisk / strategisk indsigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Normann Aa. Nielsen
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 120 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 184 g
Udgivelsesdato: 18 Nov 2012
Oplagsdato: 19 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771145120

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Konfliktstrukturer - Typer, natur og håndtering Books On Demand