Kommunikation i organisationer - indføring i kommunikationsteor

Vis stort billede
Kommunikation i organisationer - indføring i kommunikationsteor

265,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Mellemmenneskelig kommunikation er selve livsnerven i alle organisationer. Kommunikativ kompetence er derfor en helt afgørende forudsætning for effektiv ledelse, uanset organisationsform og ledelsesniveau.
Mellemmenneskelig kommunikation er selve livsnerven i alle organisationer. Kommunikativ kompetence er derfor en helt afgørende forudsætning for effektiv ledelse, uanset organisationsform og ledelsesniveau. Den store interesse i vor tids samfund for viden om og træning i kommunikation, skyldes imidlertid ikke blot den positive betydning, som god kommunikation har for organisationens daglige gøremål. Lige så vigtigt er det, at kommunikationssvigt er en af de vigtigste grunde til manglende produktivitet og trivsel i organisationer, fordi selv mindre sammenbrud i kommunikationen kan føre til mellemmenneskelige konflikter, indre spændinger og stress.
Kommonikation i organisationergiver en baggrundsviden, som umiddelbart kan omsættes til handling. Bogen vil være velegnet for ledere på alle niveauer. Den fremstiller stof fra nyere psykologisk forskning om kommunikation, som kun i meget begrænset udstrækning er behandlet i anden dansk faglitteratur. Bogen vil derfor også kunne bruges med stort udbytte af studerende ved universiteter, pædagog- og lærerseminarier og pædagog- og lærerhøjskoler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carl Erik Grenness
Sideantal: 221
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kommunikasjon i organisasjoner
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Birgitte Maj Aagaard
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Joyce Grosswiler
Udgiver: Klim
Bredde: 159 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 420 g
Serie: Pædagogiske linier
Udgivelsesdato: 15 Dec 1999
Oplagsdato: 18 Jul 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777249044

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk

Kommunikation i organisationer - indføring i kommunikationsteor Klim