Kolind kuren - fra bureaukrati til vækst

Vis stort billede
Kolind kuren - fra bureaukrati til vækst

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fremragende og nytænkende rejsefører på vejen fra traditionel til fremtidssikret organisation - og en bog, der giver svaret på, hvorfor succes alt for ofte er roden til fiasko.
En af dansk erhvervslivs "tunge drenge", Lars Kolind, sætter med en blanding af tankevækkende provokationer og gode argumenter fokus på årsagerne til stagnation - og mulighederne for vækst og udvikling.
KOLIND KURENgiver læseren en enestående mulighed for at teste, om man selv er blevet døv for nye idéer eller er stivnet i bureaukrati - og redskaberne til at begynde på en frisk. Hvad enten man er administrerende direktør, medarbejder, selvstændig, studerende - eller blot nysgerrig med lyst til ny inspiration.
Bogen er en håndsrækning til alle, der interesserer sig for ledelse - men den er ikke for de forandringssky. Den er tværtimod en gyser for alle, der tror, at her går det godt.
KOLIND KUREN er allerede godt på vej til at blive en international succes og udkommer samtidig i USA på det prestigefyldte forlag, Wharton School Publishing.
Fra forordet:
Hvorfor overser topledere konsekvent det forhold, at succes ikke varer evigt - og hvorfor holder en ledelse fast i arbejdsformer og forretningsmodeller, som omverdenen for længst har indset er forældede?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Kolind
Sideantal: 287
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lars Kolind
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Jyllands-Posten
Bredde: 153 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 518 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2007
Oplagsdato: 05 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776921163

Sprog

Dansk