Karaoke-kapitalisme - ledelse for mennesker

Vis stort billede
Karaoke-kapitalisme - ledelse for mennesker

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

FLYGT FRA KARAOKE
Den længe ventede efterfølger til Funky business er nu på gaden. De to ledelsesguruer rykker endnu en gang ved vores opfattelse af, hvad det vil sige at drive forretning.
Kjell Nordstrom og Jonas Ridderstråle kalder vores samfund et karaokesamfund. Vi lever i en stor basar, hvor virksomheder imiterer hinanden og kæmper om de samme kunder. Hvor det er prisen, der bestemmer, hvilket mærke vi køber, og hvor vi arbejder mere og mere. Problemet er, at vi har glemt, hvad det hele drejer sig om - nemlig at være os selv. Kun ved at være os selv, opnår vi status og fremgang, det gælder bade på individniveau og på virksomhedsplan.
Vi er alle unikke, og vi har alle talent. Men for at udnytte vores kompetencer skal vi bryde op fra karaokebaren. Vi skal søge usikkerhed frem for sikkerhed, forandring frem for tryghed og innovation frem for imitation, ellers bliver vi blot blege kopier af en original.
Med Karaoke-kapitalisme giver Kjell Nordstrom og Jonas Ridderstrale de etablerede normer et spark, der vil få os til at ændre vores opfattelse af os selv og af det at drive virksomhed. De gør det med så stor indsigt og viden, at vi nødvendigvis må lytte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Ridderstråle / Kjell A. Nordström
Sideantal: 303
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annette Rosenberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsens Forlag
Bredde: 167 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 703 g
Udgivelsesdato: 26 Feb 2004
Oplagsdato: 26 Feb 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776640071

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Karaoke-kapitalisme - ledelse for mennesker Børsens Forlag