Job og personvurdering - om at øge træfsikkerheden i personaleudvælgelse

Vis stort billede
Job og personvurdering - om at øge træfsikkerheden i personaleudvælgelse

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At kunne tiltrække, udvikle og fastholde gode medarbejdere har vidtrækkende økonomisk og menneskelig betydning for virksomheder. Den helt store udfordring for ledere er derfor, hvordan de på fremtidens arbejdsmarked med færre unge og nye medarbejdergrupper bedre kan udnytte de mange ressourcer, som virksomheden sætter ind på rekruttering.
Men hvordan kommer man fra denne erkendelse til praktisk viden om, hvordan man rent faktisk gør? Bogen er med sin blanding af dokumenteret baggrundsviden og praktiske erfaringer i form af eksempler, anbefalinger og checklister en uundværlig hjælp for ledere, der ønsker at forbedre virksomhedens personvurdering. Den sigter først og fremmest mod vurdering og udvælgelse i forbindelse med ansættelser, men bogens metoder kan i lige så høj grad bruges til løbende at udvikle medarbejderne.
I bogens kapitler gennemgås fase for fase, hvordan lederen kan rekruttere og ansætte, så jobbets krav og medarbejdernes kompetencer og forventninger passer bedst muligt sammen. Bogen henvender sig til erfarne ledere og andre med ansvar for ansættelser. Dens hovedformål er ikke at give simple løsninger og lette forklaringer, men at vise vej i den mangfoldighed af viden, der findes om vurdering af mennesker i en jobmæssig sammenhæng.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Victor Schmidt / Edith Kahlke
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Børsen
Bredde: 162 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 691 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2002
Oplagsdato: 18 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775539307

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Job og personvurdering - om at øge træfsikkerheden i personaleudvælgelse Børsen