Innovation i uddannelse og profession

Vis stort billede
Innovation i uddannelse og profession

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan skaber vi uddannelser i verdensklasse trods nedskæringer? Bogen viser vejen frem og henvender sig til alle, som ønsker at iværksætte innovativ udvikling i uddannelser og tilhørende professioner med det mål, at studerende og uddannede praktikere får kompetencer og inspiration til at løse de udfordringer, som velfærdssamfundet har i et postmoderne samfund.
Man kan læne sig tilbage og knibe en tåre over de mange nedskæringer på uddannelsesområdet. Eller man kan gå offensivt ind i debatten og præge udviklingen og fremtidens uddannelser. Sidstnævnte metode er med stor succes brugt på Pædagoguddannelserne i Odense og Svendborg – gennem Innovationsprojektet, der blev indledt i 2011.
Projeket blev igangsat for at øge de studerendes engagement og hjælpe dem med at tænke i innovation og next practice i stedet for at tage udgangspunkt i best practice eller i værste fald give op. I bogen har Lars Bergholdt og hans medudvikler af projektet Hanne Kathrine Kallesøe samlet deres viden, metoder og resultater.
Udgangspunktet er den offensive uddannelsestænkning, og forfatterne trækker tråde til både innovation i den offentlige sektor generelt, til begrebsafklaringer og definitioner, didaktiske overvejelser og metodiske tilgange og afslutningsvis også til konkrete eksempler på brugerdreven innovation i professionen og i innovationsbaseret læring.
Bogen henvender sig til alle undervisere og studerende på landets professions-, efter- og videreuddannelser, der arbejder – eller ønsker at arbejde – med innovation samt andre med interesse for emnet.
Lars Bergholdt er lektor på University College Lillebælt.
Hanne Kathrine Kallesøe er udviklingskonsulent og lektor på University College Lillebælt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Bergholdt / Hanne Kathrine Kallesøe
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 174 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 535 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2014
Oplagsdato: 14 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181647

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk