Improvisation i ledelse og arbejdsliv - Udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uplanlagte

Vis stort billede
Improvisation i ledelse og arbejdsliv - Udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uplanlagte

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Brug improvisation til at reflektere og tænke fremad – til gavn for både medarbejdere og virksomhed

Få viden om og helt praktiske forslag til, hvordan man i virksomheden kan improvisere mere i hverdagen, udnytte medarbejdernes kreative potentiale, fokusere på de rigtige ting, få tingene til at ske samt få mere tillid til egne og andres erfaring og kompetence.
Kreativitet, innovation og udvikling er afgørende for virksomheder og organisationer. Succesen afhænger i høj grad af såvel ledernes som medarbejdernes evne til at kunne improvisere sig til en hensigtsmæssig udvikling. Improvisation som metode kan direkte bruges til at erfare og forstærke den individuelle og organisatoriske kapacitet til at være kreativ, innovativ og udviklingsfokuseret.
Metoden kan desuden understøtte brugen af Teori U. Ligesom Teori U fokuserer improvisation nemlig på, hvordan man kan åbne sine sanser, reflektere og tænke fremad i stedet for at gøre mere af det samme.
De tre forfattere har alle gennem flere år undervist i improvisation i erhvervslivet. I denne bog giver de deres erfaringer videre. Udover en teoretisk indføring i improvisationens verden er bogen fyldt med øvelser, så man kan komme i gang med det samme.
Henrik Lauge Lohseer direktør og ejer af DUET-teatret og har bl.a. 18 års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent med i bagagen. Thilde Maj Holgersener cand.mag. i dramaturgi og har arbejdet med improvisation i 16 år. Kim von Bülower medstifter af teatergrupperne Det Hvide Snit og The Improcomedy Connection. Han er ansat som leder ved CPH West.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Lauge Lohse / Kim von Bülow / Thilde Maj Holgersen
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 516 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2011
Oplagsdato: 19 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878243

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Improvisation i ledelse og arbejdsliv - Udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uplanlagte Frydenlund