I gang med styrkebaseret ledelse - Håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der h...

Vis stort billede
I gang med styrkebaseret ledelse - Håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der h...

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Styrkebaseret ledelse fokuserer på det, der gør dine medarbejdere stærke og engagerede. Denne bog nuancerer begrebet og indeholder praktiske værktøjer, der hjælper dig til at realisere dine medarbejderes potentialer – uanset om du er leder i en privat eller offentlig organisation.
En af de største styrker ved styrkebaseret ledelse er, at man gerne må tale om svagheder, lav performance og give kritik. Styrkebaseret ledelse bidrager nemlig til at sikre den robusthed, der får medarbejderen til at opleve kritikken konstruktivt.
Nogle vil måske mene, at styrkebaseret ledelse er mere bøvl end business. Lad dem have deres meninger. Forskning viser, at supplerer du eksisterende ledelsestilgange med styrkebaserede metoder, løfter du både dine medarbejdere og bundlinjen.
Steen Hildebrandt har fået lov at læse manuskriptet og skriver følgende: "Ledelse skal altid baseres på de styrker, der er i virksomheden. Styrkebaseret ledelse er en kortfattet, solid og klar bog om ledelse og styrkebaseret ledelse. Jeg anbefaler hermed bogen."
Hans ord stemmer meget overens med bogens formål, for sammen med bogen følger otte introducerende videoklip, værktøjer til download, plus links til uddybende kilder på nettet - så det bliver en håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der holder.
Kapitlerne er udover introduktion og overordnet beskrivelse af styrkebaseret ledelse følgende:
Præstationer fra kernen
At springe til næste S-kurve
10-taller og 4-taller
Som fisk i vandet
Det periodiske system af motivation
Situationsbestemt + styrkebaseret ledelse
Hvad nu?
Om forfatteren:
MADS BAB har siden 1999 arbejdet med virksomhedskultur og styrkebaseret ledelse i ind- og udland – både som foredragsholder, keynote speaker og rådgiver. I sin virksomhed Gnist sparrer Mads med offentlige og private ledere på alle niveauer om metoder og tilgange, der sikrer et øget engagement og forstærket mental robusthed hos medarbejderne.
Med udgangspunkt i tankesættet ’Science is sexy’ baserer Mads sin rådgivning
på den nyeste forskning inden for især ledelses- og organisationsudvikling, positiv psykologi og design. Han er ekstern lektor på Aarhus Universitet, hvor han underviser i styrkebaseret ledelse og organisationsudvikling. Mads er også forfatter til bogen Gnisten i arbejdslivet, som er genoptrykt flere gange siden udgivelsen
på Dansk Psykologisk Forlag i 2013.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads bab
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Julie Flansmose
Omslagsgrafiker: Julie Flansmose
Kommenteret af: 62876, Steen Hildebrant, Louise Gade, Christian Ørsted, Mikael Kamper
Originaltitel: I gang med styrkebaseret ledelse
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Julie Flansmose
Tegnet af: Julie Flansmose
Fagredaktør: Mads Bab,Marianne Bab
Udgiver: Gnist Aps
Bredde: 144 mm
Højde: 185 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 172 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2015
Oplagsdato: 20 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799822904

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

I gang med styrkebaseret ledelse - Håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der h... Gnist Aps