Hurra, der er krise

Reduced price!
Vis stort billede
Hurra, der er krise

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En krise har det med at få det værste frem i os. Ledelsen gennemfører massefyringer og besparelser efter grønthøster-metoden. Medarbejderne bliver mere pessimistiske, opgivende og får meget mindre energi.
Men sådan behøver det ikke at være. Faktisk er motiverede og glade medarbejdere en direkte forudsætning for at komme hurtigst muligt og mest effektivt ud af en krise.
I Hurra, der er krisefortæller Alexander Kjerulf, hvordan nogle af de bedste danske og udenlandske erhvervsledere sætter fokus på arbejdsglæden i en krisetid - uden at miste blikket på bundlinjen. Samtidig er bogen fyldt med bl.a. konkrete råd og øvelser til både medarbejdere og ledere, så flere kan gå glade på arbejde i en krisetid.
Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf har beskæftiget sig professionelt med arbejdsglæde i næsten ti år, underviser ledere og medarbejdere i både danske og udenlandske virksomheder - og har tidligere skrevet bestselleren Happy hour fra 8 til 16, der bl.a. også er udkommet på engelsk, hollandsk, spansk og kinesisk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alexander Kjerulf
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 308 g
Udgivelsesdato: 13 May 2009
Oplagsdato: 13 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712044741

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk