Hele løsninger for hele mennesker - Om integral ledelse

Vis stort billede
Hele løsninger for hele mennesker - Om integral ledelse

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Endelig noget håndgribeligt hjælp til at organisere og lede - en hjælp, der går et spadestik dybere end sædvanligt, når det handler om ledelse. Forfatterne her præsenterer en enkel og elegant ramme, der synliggør værdierne i forskellige ledelsesformer, hvoraf de fire største er: den impulsive ledelsesform, den diplomatiske ledelsesform, den målrettede ledelsesform og den pluralistiske tilgang til ledelse. Forfatterne beskriver forudsætningerne, karakteristika, fordele og ulemper ved hver type med eksempler fra det virkelige liv. Og der fokuseres netop på praksis i denne bog. Al for megen ledelsesteori forbliver i teorien og kommer ikke med forslag til integration i det daglige liv. Heri er der nogle konkrete forslag til, hvordan vi kan føre vores organisationer i retning af et stadie, der passer bedre til det liv, vi i dag lever, hvor dagligdagen er mere kompleks end nogensinde.

Forfatterne forsøger ikke at få ledere til at forandre sig personligt, socialt og kulturelt i løbet af nul-komma-fem. I stedet foreslår de stille og roligt nogle små ændringer, for hvis en lille ændring bliver gjort fuldt og godt, kan den være det, der faktisk lige præcis er brug for.

Om forfatterne: John P. Forman er managing partner i Integral Development Associates. Laurel A. Ross er grundlægger og direktør for Our Imagined Life.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Laurel A. Ross / John P. Forman
Sprog: Dansk
Originaltitel: Integral leadership - the next half-step
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Udgivelsesdato: 02 Oct 2016
Oplagsdato: 02 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172401

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hele løsninger for hele mennesker - Om integral ledelse Forlaget I Am