God kommunikation i foreningen - Vejen til flere medlemmer

Vis stort billede
God kommunikation i foreningen - Vejen til flere medlemmer

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mange foreninger oplever det som lidt op ad bakke, når de forsøger at placere deres historier i pressen, lige som mange foreningsaktive er usikre, når de skal skrive til medlemsbladet eller hjemmesiden. De kan nu finde hjælp til deres fremtidige kommunikation i denne bog.

F oreningernes udfordringer med at kommunikere er de samme, uanset hvad der samler foreningen, og bogen henvender sig da også til alle typer foreninger. Hvad enten foreningen beskæftiger sig med en bestemt sygdom, sport eller andet, arbejder de tit på samme præmisser. Oftest skal alle opgaverne løses af frivillige, der laver foreningsarbejdet om aftenen. Jeg kan ikke give dem mere tid i kalenderen, men jeg kan give dem nogle konkrete retningslinjer, så det bliver lettere for dem at løse opgaverne – og forhåbentligt med et bedre resultat.

Bogen indeholder kapitler om: det levende sprog, den gode historie, pressen, medlemsbladet, nyhedsbreve, hjemmesidetekster og øvrige gimmicks for at skabe fokus om foreningen.

Majbritt Lund er journalist med egen virksomhed siden 2007. Hun hjælper sine kunder med at komme i pressen, skriver medlemsblade, hjemmesidetekster osv. og holder kurser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majbritt Lund
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 231 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2011
Oplagsdato: 19 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879578

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

God kommunikation i foreningen - Vejen til flere medlemmer Frydenlund