Globale relationer - De Viises Steen om møder mellem mennesker

Vis stort billede
Globale relationer - De Viises Steen om møder mellem mennesker

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-5 hverdage

Kan du begå dig socialt i en global verden, øger du din konkurrenceevne.

I dag er det essentielt at kunne navigere internationalt. Bogens budskab er, at både den enkelte virksomhed og dansk erhvervsliv generelt taber terræn, hvis vi som danskere ikke bliver bedre til at forstå og tilpasse os andre kulturer. Den gennemsnitlige dansker bevæger sig ikke helt så elegant på det globale dansegulv, som man kunne ønske sig. Det skaber store forhindringer for både de sociale relationer og ikke mindst den økonomiske bundlinje.

Bogen pointerer, at vil vi øge vores udbytte og indtjening, er det nødvendigt at vise åbenhed, forståelse og tilpasningsevne – både ude og hjemme. De tre forfattere har stor erfaring med at arbejde på tværs af landegrænser og forskellige kulturer. I Globale relationer videregivere de denne erfaring i form af en række konkrete værktøjer koblet sammen med et teoretisk fundament bestående af kulturteori, psykologi og kommunikationsteori.

H.C. Andersens eventyr om De Viises Steen har været en filosofisk inspirationskilde. Både på grund af eventyrets visdom og på grund af H.C. Andersens grundlæggende humoristisk tilgang til verden.

Bogens målgruppe er danskere, der har kontakt med mennesker fra andre kulturer – både i deres arbejdsliv og privat – samt studerende med internationalle interesser.

Kirsten Frost og Ole Rudkilde ejer rekrutterings­virksomheden Aspera Mind Source A/S. Ole Rudkilde er tillige bestyrelsesformand i Dantrafo A/S og CUC Engineering A/S. Estrid Johansen arbejder på Institut for Ledelse og Organisation, Forsvarsakademiet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Estrid Johansen / Kirsten Frost / Ole Rudkilde
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2011
Oplagsdato: 31 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879417

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Globale relationer - De Viises Steen om møder mellem mennesker Frydenlund