Fremtidsmagerne - inspiration til nutiden fra 2030

Vis stort billede
Fremtidsmagerne - inspiration til nutiden fra 2030

455,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Rolf Jensen, forfatter til bestseller-bøgerne Dream Society og Heart Storm, har skrevet en ny bog om fremtiden - Fremtidsmagerne. Det er en bog, der henvender sig til virksomheder, organisationer og alle med interesse i at finde ud af, hvad fremtiden byder på.
Det er selvfølgelig ikke muligt at spå, men vi kan lære at se på de tendenser, der findes rundt om os, og ud fra dem få et billede af, hvordan vores verden kommer til at se ud om f.eks. 25 år.
Rolf Jensenviser i Fremtidsmagerne, hvordan det gøres. Han viser, hvordan virksomhedsledere, konsulenter og medarbejdere kan fremskrive tendenser i nutiden og selv blive trendspottere og fremtidsforskere. Han ser på, hvordan fremtidens kunder ser ud, og hvilken service de skal have, hvordan vi får en mere immateriel økonomi, hvordan fremtidens medarbejdere skal ledes og meget mere. Værktøjerne gennemgås i bogen, og de flankeres af ""tidsrejser"", der som tænkte eksempler illustrerer ideen bag værktøjerne.
Det er en spændende og inspirerende bog, med skarpe pointer og visionære ideer. Bogens ""tidsrejser"" er lærerige, og de giver læseren mulighed for at tænke med og skabe fremtidsvisionerne for sin egen virksomhed eller organisation.
Rolf Jensens vision er, at vi alle bliver fremtidsmagere, at vi alle bliver i stand til at afkode nutiden og se de tendenser, der tegner billedet af fremtiden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rolf Jensen
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 03 Nov 2005
Oplagsdato: 19 Dec 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776640521

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Fremtidsmagerne - inspiration til nutiden fra 2030 Akademisk